برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/05/05 - 10:21
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

شیرهای صنعتی ایمن تر و مناسب تر برای مصرف روزانه

شیر صنعتی، شیر خامی است که از دامداری های مجاز جمع آوری و وارد خط تولید کارخانه می شود تا طی فرآیندهای بهداشتی و کنترل کیفی پردازش گردد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

مهندس الناز خدادادی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذبایجان غربی در خصوص مصرف شیرهای سنتی و صنعتی گفت:

توصیه می شود که خانواده ها از شیرهای پاستوریزه یا استریلیزه تولید شده در کارخانجات استفاده نمایند چرا که تحت کنترل و نظارت سازمان غذا و دارو و به تبع آن معاونت های غذا و دارو در سراسر کشور قرار دارند.

جوشاندن شیر سنتی که معمولا دارای بار میکروبی بالایی است هر چند می تواند باعث از بین رفتن باکترهای عامل ایجاد بیماری شود ولی بقایای باکتری های از بین رفته همچنان در شیر باقی مانده و می تواند با گذر زمان باعث فساد های دیگر شود.

وی در ادامه افزود: شیر سنتی معمولا مستقیما از دام دوشیده شده و بدون هیچ  فرآیند صنعتی به فروش می رسد. اما شیر صنعتی شیر خامی است که از دامداری های مجاز جمع آوری و وارد خط تولید کارخانه می شود تا طی فرآیندهای بهداشتی و کنترل کیفی پردازش گردد.

شیرهای سنتی عمر کوتاهی دارند در حالی که شیرهای صنعتی به دلیل اینکه شیر از دستگاه های مانند باکتوکج که می تواند تا 99 درصد اسپورهای مقاوم را از  شیر بگیرد بدون اینکه ارزش غذایی شیر را تغییر دهد عبور می کند و این امر ماندگاری شیر صنعتی را افزایش می دهد.

بکتوکج یکی از تجهیزات تخصصی در صنایع لبنی است که برای حذف کردن باکتری های مقارم به حرارت از شیر به کار می رود.

 

خدادادی در پایان تصریح نمود: نتیجه اینکه شیرهای صنعتی ایمن تر، کنترل شده تر و مناسب تر برای مصرف روزانه نسبت به شیرهای سنتی هستند .

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18520
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب